Få hjelp til å finne drømmejobben

Thomas Bjørvik Faye | 15.10.2018

Hadde det ikke vært kjekt om jobbene vokste på trær? Men det gjør de dessverre ikke. Det tar tid, innsats og mange tilfeller å finne drømmejobben – du skal ha en god del flaks også. Du må sørge for at den rette arbeidsgiveren har en sjanse til å møte deg og ikke en av dine konkurrenter. Hvis du samarbeider med en rekrutterer hos Barona betyr at du har noen på din side i jobbsøkingen. Vi vil gjerne ha mange ulike ressurser med ulik type kompetanse å tilby arbeidsgivere. Kanskje nettopp din kompetanse er spennende for drømmearbeidsgiveren?

Drømmejobben – hvordan finne den?

Du har kanskje ikke søkt jobb på en stund? Arbeidsmarkedet er i stadig endring, så det er ikke å forvente at du skal være spesialist på hvordan det fungerer. Men det er faktisk vår jobb å holde oss oppdatert på de nyeste trendene! Visste du at 83% av arbeidsgiverne bruker mindre enn et minutt å gå igjennom en søknad? Det er også de som mener at søknadsbrevet er meningsløst.

Er du forberedt på atferdstesting som en del av intervjuprosessen? Din rekrutterer har spesialisert kunnskap om dagens ansettelsesutvikling, slik at du kan vise deg frem fra din beste side.

Jakt på drømmejobben med den nyeste teknologien 

Hva skal du legge vekt på i jobbjakten? Foretrekker arbeidsgivere CV eller LinkedIN-profiler? La oss jobbe for deg! Vi får profilen din foran den rette sjefen, ved hjelp av ledende teknologier og sosiale plattformer. Ikke så glad i å selge deg selv og dine sterke sider? Vi kan skreddersy informasjonen om deg og vise frem dine mest relevante ferdigheter og prosjekter for hver enkelt rolle. Så slipper du å bruke for lang tid på CV-en. Her finner du tips for å spare tid på CV-skriving. 

Dra nytte av arbeidsmarkedskompetanse

Sørg for at du nevner noen av dine drømmearbeidsgivere for oss, og så kan vi gi deg innsideinformasjon om bedrifter som passer for deg, om de har planer for ansettelser og hvilken type kompetanse de er på jakt etter. Våre rekrutterer kjenner en rekke ledere med ansvar for ansettelser og kan kontakte dem direkte for å personlig anbefale og introdusere kandidater. Slik kan du slippe en dryg søknadsprosess og i mange tilfeller konkurrerer du bare med deg selv og ikke en lang rekke andre jobbsøkere.

Nettverksbygging uten å løfte en finger

En god rekrutterer har et stort nettverk og har gode relasjoner til viktige beslutningstakere og vil fremme deg som toppkandidat.  Gjennom å opprette en kontakt med en rekrutterer får du indirekte kontakt med mange spennende arbeidsgivere, vi er på en måte din «wing man». De mest attraktive arbeidsgiverne er det rift om. Hvis du fortsatt søker på kun utlyste stillinger, vær klar over én ting: at du konkurrerer med potensielt hundrevis av andre jobbsøkere. Hvis du sørger for at rekruttereren har en solid forståelse av det du leter etter, kan du la oss gjøre søket og introduksjonene på dine vegne. Alt du trenger å gjøre er å fortelle oss at du er på jakt etter jobb. Her finner du de ledige stillingene vi har ute akkurat nå. 

 

Mer om emnet

Blogger

Alle blogger
Kontakt