Mploy AS går sammen med Barona Norge, for å bli en av Nordens ledende prosjektleverandører av EIT ressurser

Barona Norge, datterselskap av Finlands største selskap innen bemanning, har den 15. juni kjøpt 30% av aksjene i Mploy AS. Oppkjøpet vil ikke ha umiddelbar innvirkning på eksisterende kunder, ansatte og øvrig drift. Flertallet av eierne i Mploy vil fortsette i sine operative roller. Mploy vil umiddelbart starte samarbeidet med Baronas Norgesavdeling. Sammen er Mploy og Barona i stand til å tilby sine kunder elektro og installasjonspersonell mot forretningsområdene bygg, anlegg, installasjon, samt on / offshore.

 Mploy har over lang tid bygget en sterk merkevare blant elektrikere, for å kunne tilby midlertidige /prosjektbaserte bemanningsløsninger til sine kunder. Mploy ble grunnlagt for over 7 år siden, og har hatt en fantastisk utvikling over tid, med god vekst i omsetning og resultat. Mploy har også blitt «Gasellebedrift» 3 ganger. Etter en gjensidig prosess de siste seks månedene, er Barona og Mploy nå stolt av å presentere dette strategiske partnerskapet og oppkjøpet. Begge selskaper opererer i de samme markedene og vil nå bli styrket ytterligere. Mploy er en av de største spesialiserte EIT-prosjektpersonell leverandørene i Norge.

«Mploy og Barona er en perfekt match, ​​og vi er alle veldig glade over denne fusjonen. Alt nøkkelpersonell er veldig spent og vi ser frem til å utvikle virksomheten ytterligere», sier Olav E Olsen, adm.dir  Barona Norge.

«Barona var det opplagte valget for oss for å kunne vokse videre i bygg og industri. Barona har norske og internasjonale muskler for å rekruttere fremtidige ansatte», sier Kristian Nebell.

Barona er det største Human Resource selskapet i Finland, med en årlig omsetning på ca.400 millioner euro og virksomhet i 10 land. Baronas omfattende tjenesteportefølje består av ulike typer bemanning-, rekrutterings- og outsourcing-tjenester, samt andre HR-relaterte tjenester som opplæring og utdanning. Etter oppkjøpet av Mploy, vil Baronas årlige omsetning i Norge vil være tett oppunder 140 millioner kroner. 

For mer informasjon:

Olav E Olsen, CEO of Barona Norge (Offisiel: Barona Human Resource Services AS)

olav.olsen@barona.no 

+47 928 03 600

Kontakt