Vi skaper fremtiden

Logoen til revidert arbeidsgiverBarona er et av Nord-Europas ledende bemanningsselskaper innen vikarutleie og rekruttering av ledere, spesialister samt fag- og støttepersonell. Barona har kontorer i Sverige, Danmark, Estland, Spania, Polen, Slovakia, Russland og Filippinene. Vi er godkjent som revidert arbeidsgiver, og møter derfor kravene som stilles til en seriøs bemanningsbedrift av NHO Service. Kvalitetsstempelet forutsetter at vi underlegger oss frivillig ekstern revisjon. Les mer om godkjenningen her

Som ansatt hos oss kan du velge mellom faste eller midlertidige stillinger og få spennende muligheter gjennom hele karrieren.
Som kunde får du en visjonær, modig og fremtidsrettet samarbeidspartner innen HR.

Hvordan jobber vi med bemanning?

Vi bruker høyteknologi, kreativitet, erfaring og effektive metoder for å koble flinke mennesker og attraktive bedrifter sammen – slik at de kan gjøre jobben bedre enn alle andre. Vi er eksperter og problemløsere som baner vei for fremtidens HR. Våre løsninger hjelper enkeltmennesker og virksomheter til å vokse. Vi skaper fremtidens arbeidsliv gjennom banebrytende teknologi, innovasjonskultur og HR-ekspertise.

 

ARBEIDSLIVET ENDRES – HOLDNINGENE FORBLIR

Arbeidslivet endret seg i rekordfart, noe som også preger rekrutterings- og bemanningsbransjen. Digitalisering, kunstig intelligens og automatisering gjør hver dag ulik den forrige. Du vet aldri når noen lager en ny, disruptiv løsning – en banebrytende innovasjon som snur opp-ned på nesten alt for deg og din bedrift. Nye jobber, kompetansekrav og forretningsområder dukker opp, mens andre forsvinner og blir historie.

Holdninger og evner er med på å avgjøre hvem som henger med i konkurransen. Baronas holdninger er solid forankret i en nordisk bakgrunn med verdier som arbeidsvilje, pågangsmot og styrke. Vi går løs på oppgavene uten å frykte utfordringene. Vi kombinerer erfaring, kompetanse og kreativitet med teknologiske løsninger som andre drømmer om.

Det startet med to studenter på en byggeplass

Helsinki i Finland sommeren 1999: Studentene Markus Oksa og Mikko Leppänen fra Oulu jobbet sammen på en byggeplass. Byggenæringen blomstret, men det var stor mangel på kvalifisert arbeidskraft. Studentene forsto hvordan de kunne bruke nettverket sitt av dyktige arbeidere til å skaffe bedrifter flinke folk. Dermed var bemanningsselskapet Barona en realitet.

Markus Oksa fulgte den første ansatte med buss til arbeidsstedet. I løpet av få år opprettet selskapet kontorer både i studentboliger og i en garasje. Deres første store investering var fax, på den tiden det ledende innen telekommunikasjonsteknologi. Vi spoler raskt framover.

Fremtiden innen bemanning

I dag dekker Barona 10 fagområder. Kundene kommer fra mange ulike bransjer. Våre tjenester dekker et bredt spekter av løsninger knyttet til bemanning og HR – fra tradisjonell rekruttering til komplekse oppgaver innen outsourcing.

Barona disponerer i dag et stort spesialistmiljø innen digitalisering.
Vi utvikler løsninger som gjør hverdagen bedre – både for medarbeiderne som jobber for oss og kundene som ansetter dem. Rekrutteringsverktøyet vårt Jelpp bruker kunstig intelligens – noe som gjør jobbjakten og rekrutteringen enklere.

Løsninger innen virtual reality (VR), augmented reality (AR) og artificial intelligence (AI) er kanskje en del av fremtiden innen HR og bemanning, men gammelt nytt for oss.  Vår satsning på internasjonale løsninger reflekterer den økende mobiliteten i arbeidslivet. Samtidig er vi stolte av våre finske og nordiske røtter. De inspirerer oss og er viktige for verdier og veivalg også i fremtiden.

Kontakt