Bygg og infra

Siden oppstarten i 1999 på en finsk byggeplass har Barona blitt en solid og foretrukket leverandør av personell innen bygg- og infra, både på prosjektbasis og rekruttering til faste stillinger. Vi kan tilby fag- og hjelpearbeiderne med et bredt spekter av erfaring – til den tida du trenger dem.

Våre rådgivere har mange års erfaring fra bransjen, kjenner din jobbhverdag og vet hva som kreves på en byggeplass. Barona inngår i et stort, internasjonalt nettverk med kontorer i 9 land og det gjør at vi kan sette sammen team tilpasset alle behov og arbeidsplasser. Vi har fagpersonell med bred kompetanse fra prosjekter i inn- og utland. HMS, yrkesstolthet og faglig dyktighet er bestandig i fokus hos våre medarbeidere.

Helse, miljø og sikkerhet innen bygg og infra

Å unngå negative helseeffekter, negativ påvirkning på ytre miljø og personskader er sentralt i alt vårt arbeid innen bygg og infra. Det oppnår vi ved å tilrettelegge for et attraktivt og trygt arbeidsmiljø, fokusere på helsefremmede tiltak på arbeidsplassen, sette strenge krav til HMS til både ressurser og oppdragsgivere og sikre at alle våre ansatte er trygge på egen kompetanse. Vi samarbeider med flere eksterne leverandører for å sikre dette. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs for å oppnå dette.

Vi ordner alt arbeiderne måtte trenge, arbeidstøy og håndverktøy. Du trenger heller ikke tenke på arbeidsgiver- og personalansvar, lønn, feriepenger, arbeidsgiveravgift, sykelønn, forsikringer, generell HMS-opplæring, helligdagsgodtgjørelse og kurs. Hvis arbeideren bli syk, ordner vi en kompetent erstatter.

Noen av våre fagpersoner innen bygg og infra

  • Asfaltarbeidere i alle roller, fra baser til hjelpearbeidere
  • Elektro og automasjon
  • Rivningspersonell og hjelpearbeidere
  • Tømrere
  • Betongarbeidere og forskalingssnekkere
  • Grunn-arbeidere og maskinførere
  • Malere og flisleggere
  • Blikkenslagere og sveisere
  • Håndverkere generelt
  • Stillasarbeidere

Byggebransjen er i oppsving og flere prosjekter har ytterligere behov for å bli ferdig på en sikker måte og i henhold til plan. Samtidig er det et behov for langsiktighet og smarte løsninger ettersom raske teknologiske endringer utfordrer dagens industritradisjon. Vårt mål er å gjøre arbeidet enkelt selv i midten av disse endringene. Enten du er på jakt etter pålitelige medarbeidere, nye ferdigheter eller bygge logistikk, har vi løsningen for dine behov. Hjertet av vår ekspertise er å finne hardtarbeidende ansatte og eksperter.

 

Vis alle tjenester
Kontakt