Som et av Nord-Europas ledende selskaper innen personalressurser tilbyr vi personell som operatører, ledere, spesialister samt fag- og støttepersonell til bygg og anlegg, olje og gass og industri.

Vi er et multifaglig selskap med kontor i Stortingsgata i Oslo, og er i gang med å etablere flere kontorer i resten av landet. Det gir også en egen trygghet at Barona Group er en av de største aktørene i Nord- Europa og en attraktiv arbeidsgiver i alle de ni landene selskapet opererer.

Barona har kontorer i Sverige, Danmark, Estland, Spania, Polen, Slovakia, Russland og Filippinene. Vi er godkjent som revidert arbeidsgiver. Kvalitetsstempelet forutsetter at vi underlegger oss frivillig ekstern revisjon. Les mer om godkjenningen her

HMS alfa og omega

Vi er spesialisert innen drift og vedlikeholdsstøtte og kurs, samt har avtaler med flere større norske kunder. Våre ansatte utgjør kjernen i vår virksomhet, og HMS er derfor alfa og omega i alle våre aktiviteter.  Vi har derfor innført en nullskadevisjon. Alle våre ansatte gjennomgår interne opplæringsprogram med fokus på HMS for å stille godt forberedt til oppdrag hos kunde.

Vår visjon er å bygge et bedre arbeidsliv ved å hjelpe bedrifter og mennesker til å vokse.

Samarbeidspartner innen operative personalressurser

Hvis du samarbeider med oss får du en omstillingsdyktig og solid partner og leverandør av det aller mest kvalifiserte personellet.   Tilbakemeldinger tyder på at vi er gode til å snu oss raskt for å møte kundens behov.

Vi tilbyr spisskompetanse innen drift og vår brede operasjonell erfaring. Våre ansatte har lang erfaring fra arbeid innenfor drift og vedlikehold, hovedsakelig innenfor landbasert prosess, olje- og gassindustri.

Blir vi din samarbeidspartner, kan du velge i en bred tjenesteportefølje, alt fra  commissioning, oppstart og vedlikehold til daglig drift av anlegg.

Personalressurser med fokus på fagene;

  • Automasjon
  • Elektro
  • HMS
  • Prosess
  • Mekanisk
  • Vedlikeholdsplanlegging
  • Kran og dekk

Logoen til revidert arbeidsgiver

Som ansatt hos oss kan du velge mellom faste eller midlertidige stillinger og få spennende muligheter gjennom hele karrieren.Som kunde får du en visjonær, modig og fremtidsrettet samarbeidspartner innen HR.

Vår historie innen personalressurser

Helsinki i Finland sommeren 1999: Studentene Markus Oksa og Mikko Leppänen fra Oulu jobbet sammen på en byggeplass. Byggenæringen blomstret, men det var stor mangel på kvalifisert arbeidskraft. Studentene forsto hvordan de kunne bruke nettverket sitt av dyktige arbeidere til å skaffe bedrifter flinke folk. Dermed var Barona en realitet.

Markus Oksa fulgte den første ansatte med buss til arbeidsstedet. I løpet av få år opprettet selskapet kontorer både i studentboliger og i en garasje. Deres første store investering var fax, på den tiden det ledende innen telekommunikasjonsteknologi. Vi spoler raskt framover.

I dag dekker Barona 10 fagområder. Kundene kommer fra mange ulike bransjer. Våre tjenester dekker et bredt spekter av løsninger knyttet til  HR – fra tradisjonell rekruttering til komplekse oppgaver innen outsourcing.

Barona disponerer i dag et stort spesialistmiljø innen digitalisering.
Vi utvikler løsninger som gjør hverdagen bedre – både for medarbeiderne som jobber for oss og kundene som ansetter dem. Rekrutteringsverktøyet vårt Jelpp bruker kunstig intelligens – noe som gjør jobbjakten og rekrutteringen enklere.

Løsninger innen virtual reality (VR), augmented reality (AR) og artificial intelligence (AI) er kanskje en del av fremtiden innen HR og bemanning, men gammelt nytt for oss.  Vår satsning på internasjonale løsninger reflekterer den økende mobiliteten i arbeidslivet. Samtidig er vi stolte av våre finske og nordiske røtter. De inspirerer oss og er viktige for verdier og veivalg også i fremtiden.

Kontakt