Skip to content

BEMANNING

Vi skaper fleksibilitet med skreddersydde bemanningsløsninger

Bemanning; medarbeiderne er fast ansatt i Barona, men utfører arbeid under din ledelse som kunde. Det er en utmerket løsning for å dekke behov for midlertidig bemanning, eller når man ikke klarer å ansette selv. Vi er gode på å optimalisere og koordinere menneskelige ressurser og arbeidsplaner med varierende arbeidsmengde.

Gjennom vårt kandidatnettverk finner vi raskt de rette medarbeiderne for både langsiktige og kortsiktige behov.

Fordeler med å bruke Barona som bemanningspartner

Vi bryr oss litt mer

Vi tar vare på alle våre ansatte, håndterer alle aspekter av arbeidsforholdet og følger nøye alle gjeldende regler og lover. Vi vet at motiverte ansatte som liker arbeidet sitt er de som leverer best.

Personalet når du trenger det

Når du har behov for kortvarig ansettelse, hjelper vi deg med å finne en løsning som er riktig for din virksomhet. Fordi bemanning og rekruttering er det vi gjør best, kan vi ansette kandidater raskt og effektivt. Vi kan gi deg ressurser til korte og lange oppdrag, tilpasset det du trenger.

Fleksibel bemanning

Vi er alltid klare til å møte utfordringene med varierende arbeidsbelastning. Enten du trenger elektrikere til et stort prosjekt, rørlegger med spesiell erfaring eller stillasmontører som skal jobbe på mange forskjellige prosjekter, har vi løsningene

Er du interessert i bemanningsløsningene våre?

Hvis du har behov for bemanningstjenester og ønsker at vi skal hjelpe deg, er du velkommen til å kontakte oss, så kan vi sammen finne en løsning for deg!

Christian Moen
Christian Moen Salgsdirektør
+47 905 23 031
Lars Gerrard
Lars Gerrard Avdelingsleder Sør
+47 909 28 898
Kristian Nebell
Kristian Nebell Daglig leder
+47 451 27 703

Søk