Skip to content
Bilde av tre personer som sitter side om side og planlegger rekrutteringstjenester.

REKRUTTERING

Rett person på rett plass

Rekruttering er kjernen i Barona. Vi har over 20 års erfaring i ulike typer rekrutteringsprosjekter, og vi har rekruttert og ansatt over 30 000 personer. I Norge har våre rekrutterere erfaring og innsikt til å hjelpe bedrifter i mange ulike bransjer med å nå sitt fulle vekstpotensial.

Vårt serviceløfte er å skreddersy og tilpasse vår rekrutteringstjeneste for våre kunders spesifikke behov.

Planlegging og gjennomføring av rekrutteringsprosjekter er av største betydning. Stol på en erfaren partner og du vil spare tid og penger i rekruttering. Rekruttering kan vi, og vi fortsetter kontinuerlig med å utvikle vår kunnskap og nye nettverk for å bli enda bedre. Vi har en rekrutteringsprosess som tilpasses dine behov, enten dere ønsker fysisk eller digital gjennomføring av rekrutteringen. Hos oss kan du kjøpe en hel rekrutteringsprosess, deler av prosessen eller et søkeoppdrag. Vi tilbyr et smidig og fleksibel samarbeid og hjelper deg med å ta den riktige avgjørelsen.

Fordeler med å bruke Barona som rekrutteringspartner

Vi tilpasser oss dine behov

Vi tilbyr alltid kundene den hjelpen de trenger for hver rekruttering, uavhengig av om det er midlertidige eller mer langsiktige løsninger. Ansatte kan enten rekrutteres direkte til deres bedrift eller gjennom oss. Vi har flere effektive rekrutteringsmodeller og deler gjerne vår kunnskap.

Effektiv markedsføring

Rekruttering er en fin måte å markedsføre virksomheten din på. I mange bransjer pågår det en tøff kamp for å tiltrekke seg de beste ekspertene og talentene. En godt målrettet markedsføringskampanje er en effektiv måte å skape oppmerksomhet og spre et positivt image om at selskapet vokser og ansetter nytt talent.

Spesifikk bransjekompetanse

Når du får hjelp fra Barona, vil du alltid ha kontakt med en konsulent med god kjennskap innen ditt fagfelt. Alle våre konsulenter spesialiserer seg i bestemte bransjer og har personlig arbeidserfaring i fagområdet der de koordinerer. Vi legger stor vekt på å snakke våre kunders språk.

Krevende rekruttering og søkeoppdrag

Arbeidsmarkedet har endret seg drastisk de siste årene. Konkurransen om talent betyr at tradisjonelle måter å rekruttere kompetente ansatte og ledere ikke lenger er nok. Hos Barona utfører vi søkeoppdrag innen IT-, ingeniør-, bygg- og installasjonsområdet.

Stort rekrutteringsprosjekt

Vekst, nye avdelinger eller flytting og oppstart av en annen virksomhet krever at bedriften lykkes med å rekruttere mange nye ansatte. I Barona har vi internasjonalt gjort en rekke større prosjekter der organisasjonens egen kompetanse eller tid ikke har vært tilstrekkelig til å håndtere et stort antall rekrutteringer.

Vi oppfyller gjentatte rekrutteringsbehov

I mange bedrifter er behovet for å rekruttere de riktige ferdighetene kontinuerlig. Barona tilbyr rekrutteringstjenester for roller innen IT, industri, ingeniører, bygg og installasjon. Barona sørger for effektiv tilgang til kompetanse når det trengs mest.

Vi kan også være behjelpelige med andre stillinger/roller.

Vil du lære mer om Baronas tjenester for rekruttering?

Ta kontakt med våre eksperter på rekruttering og la oss begynne å jobbe sammen. Vi vil sørge for at du får personlig tilpasset rekrutteringstjeneste tilpasset din bedrifts behov.

Sylwia Raczka
Sylwia Raczka Kontormedarbeider
+47 476 66 496
Lars Gerrard
Lars Gerrard Avdelingsleder Sør
+47 909 28 898
Kristian Nebell
Kristian Nebell Daglig leder
+47 451 27 703

Søk