Skip to content
Bilde av en bygningsarbeider som går bort fra kameraet med teksten Barona bak på jakken.

INTERNASJONAL REKRUTTERING

Internasjonal rekruttering – Løsning på mangel på arbeidskraft

Med hele Europa som kandidatmarked

Vi kan være din partner og gi deg internasjonalt personale eller finne det beste lokale talentet. Med riktige ferdigheter, pågangsmot og verktøy er landegrenser ingen hindring for suksess.

Vi har utviklet gode digitale verktøy for å gjøre den geografiske plasseringen sekundær i rekrutteringsprosessen. Rekrutteringsprosessen er rask og fleksibel takket være videointervjuer integrert i vårt rekrutteringsverktøy. Vi har kontorer i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Polen, Estland og Spania, og vi kjenner den lokale arbeidskulturen i hvert land. I tillegg samarbeider vi med partnere over hele verden, for eksempel på Filippinene og India, og har oppnådd gode resultater i å møte kravene fra våre kunder.

Fordelene med Baronas internasjonale rekruttering

Med over ti års erfaring i internasjonal rekruttering, skaper vi bærekraftige alternativer for å møte mangel på lokal arbeidskraft. Vi er en partner som har et kjent navn i det internasjonale kandidatmarkedet.

Global kunnskap om arbeidsmarkedet

Vi kjenner det internasjonale arbeidsmarkedet og vår kulturelle kunnskap er solid. Vi dirigerer søk til områder og land der kandidater er tilgjengelige. Kunnskap blir stadig mer lik på tvers av geografiske områder, og en sterk kulturell forståelse er nøkkelen til å tilpasse faktorer til den nye jobben og landet.

Prosesskompetanse sikrer jevn rekruttering

Vi har en bevist prosess som lar oss finne riktig talent og effektivisere hele rekrutteringsprosessen, som gjør at både ansatte og arbeidsgivere kan fokusere på jobben og kjernevirksomheten. Vi tilbyr også en omfattende relocation service

Åpenhet, høy kvalitet og pålitelighet

Vi har et nøye valgt og pålitelig internasjonalt partnernettverk for å støtte vår lokale virksomhet. Vi er forpliktet til å følge reglene i den internasjonale rekrutteringsprosessen som kreves av bransjemyndigheter og alltid sikre vår etiske oppførsel. Vår prosessdokumentasjon og implementering er gjennomsiktig og bærekraftig.

Eksempler på våre internasjonale rekrutteringstjenester

Krevende individuelle rekrutteringer

Når du trenger ny kompetanse som ikke er tilgjengelig lokalt. Vi kan hjelpe deg med å identifisere attraktivitetsfaktorer og kunnskapsprofilen din, som vil lede prosessen med internasjonal rekruttering til riktig område og samarbeide om å finne riktig kandidat for din virksomhet.

Sikre vekst når antall søkere lokalt, og nasjonal avtar

Å finne en kandidat i det lokale markedet er ikke en selvfølge. Å finne kunnskap alene garanterer ikke suksess, man må også kjenne motivasjonen og kulturelle faktorer når man velger en kandidat.

Langsiktig forberedelse for fremtidig vekst

Hvis du ønsker å lære hvordan internasjonal rekruttering kan hjelpe din bedrift, ikke nøl med å kontakte våre internasjonale rekrutteringseksperter!

Kontakt oss

Etter hvert som veksten fortsetter, kan det være nødvendig å forberede seg på å rekruttere kandidater utenfor Norge. Kontrollert mottakelse av internasjonale faktorer krever framsyn og mot til å se utover – til fremtidige behov. I tillegg er det lurt å planlegge nye rekrutteringer for best integrering og orientering.

Sylwia Raczka
Sylwia Raczka Kontormedarbeider
+47 476 66 496
Lars Gerrard
Lars Gerrard Avdelingsleder Sør
+47 909 28 898
Kristian Nebell
Kristian Nebell Daglig leder
+47 451 27 703

Søk