Internasjonal rekruttering - Barona.no

Les her: Temaside om koronavirus (Covid-19) med anbefalinger og informasjonsmateriell

Les her: Temaside om koronavirus (Covid-19) med anbefalinger og informasjonsmateriell

Våre tjenester Internasjonal rekruttering

Bærekraftige alternativer for å møte lokal mangel på arbeidskraft

Med hele Europa som kandidatmarked

Vi kan være din partner og gi deg internasjonale ansatte eller finne det beste lokale talentet. Med de riktige ferdighetene, frimodigheten og verktøyene er ikke landegrensene til hinder for suksess.

Vi har utviklet gode digitale verktøy for å gjøre den geografiske plasseringen sekundær i rekrutteringsprosessen. Rekrutteringsprosessen er rask og smidig takket være videointervjuer som er integrert i vårt rekrutteringsverktøy. Vi har kontorer i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Polen, Estland, Spania og Russland, og vi kjenner den lokale arbeidskulturen i hvert land.

 

Å flytte fra ett land til et annet krever mye kunnskap om byråkrati og praktiske spørsmål. En god partner vet hvordan de skal håndtere ting og kan svare på både våre og de ansattes spørsmål. Våre ansatte har opplevd at Barona vet hvordan dette skal koordineres på best mulig vis, og at de har blitt behandlet på en riktig og profesjonell måte.

Anna Karas
Barona Norge
-image
Kontakt oss:
barona-contact-logo
Kontakt oss

Fordelene med Baronas internasjonale rekruttering

Med over ti års erfaring i internasjonal rekruttering, skaper vi bærekraftige alternativer for å møte mangel på lokal arbeidskraft. Vi er en partner som har et kjent navn i det internasjonale kandidatmarkedet.

Eksempler på våre internasjonale rekrutteringstjenester

Barona-image
Kontakt oss:
Barona
barona-contact-logo
Kontakt oss